Vil du have lagt trapper i haven eller til din terrasse? Vi har stor erfaring med belægningsarbejde i alle dets former. Vores erfaring med faget sikre dig en løsning du kan være tilfreds med langt ud i fremtiden.

Vores arbejde er vores passion og vi går derfor aldrig på kompromis med kvaliteten af vores ydelser. Leder du efter en pålidelig og effektiv samarbejdspartner til belægningsarbejde kan du trygt overlade arbejdet til os.

Udendørs trapper i sten og fliser

En udendørs lægning af trapper er den perfekte løsning hvis du vil forbinde haven med din terrasse. Når det gælder trapper, har du mange forskellige muligheder at vælge i mellem. Afhængig af haven er der naturligvis visse løsninger der fungere bedre end andre rent visuelt. Har du brug for rådgivning i forbindelse med valg af fliser eller sten kan du altid regne med os.

Kontakt os i dag

Går du og drømmer om nye trapper til din have står vi altid klar til at hjælpe. Du kan kontakte os på telefon 61658364, du kan også skrive til os via vores e-mail mail@vedsted-haveanlaeg.dk eller kontaktformular. Så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.