“Vi skulle have genetableret en højbedsmur på 15 meter.
Vedsted Have & Anlæg har været hurtige, ordholdne og udførte et flot arbejde. Efter genopførslen var der fuldstændig ryddet op og filserne fejet!
Vi giver Vedsted Have & Anlæg vores bedste anbefaling”

Jyotima Gustavsen


“Vi fik lavet ca. 44 m2 mur af natursten af Tommy’s firma rundt om vores hjørnegrund og er meget glade for resultatet. Vi har haft en rigtig god dialog med Tommy, som er flexibel, serviceminded og arbejder på et højt fagligt niveau. Vi vil derfor på det varmeste anbefale Vedsted Have og Anlæg og kommer sikkert til at bruge dem igen til andre projekter – ikke mindst fordi vores aftale omkring tidsplan og pris blev overholdt til punkt og prikke.”

Robert Kaufmann


“Jeg kan helt klart anbefale Tommy. En virkelig dygtig anlægsgartner, med sans for detaljerne og meget pålidelig. Hvis vi skal have lavet noget i vores have igen, så er det kun Tommy vi ringer til.”

Patricia Willumsen Hoelstad


“Jeg er meget tilfreds med udførte arbejde, og glæder mig til projektet der skal igang til foråret hvor det helt sikkert bliver Vedsted have og anlæg der skal lave jobbet”

Maja Søndergård Andersen


“Vi fik en rigtig flot have med flise terrasse, kampestensmur og rullegræs, takket være Tommy og co.
Samme dag som Tommy var ude og kigge på projektet, kom der en mail med tilbud og priser på forskellige løsninger vi havde snakket om. Hele vejen igennem er Tommy god til at orientere om tidsplanen og kom med de bedste løsninger for lige netop vores have.
Vi kan varmt anbefale Vedsted have og anlæg!”

Sara Outzen


“Vedsted Have og Anlæg har udført et imponerende arbejde på vores gård. Vi har fået lavet en helt ny gårdsplads med pigsten i samme stil som da huset blev bygget. Og vores 500 kvadratmeter baghave er forvandlet fra en skråning med græs til en have i flere niveauer med bålplads, trampolin og små miljøer med er flot raftehegn omkring. Vedsted Have og Anlæg arbejder effektivt og præcist og har god sans for detaljerne. De bedste anbefalinger herfra.”

Sally Søe Vincents Johansen


“Vi har været meget tilfredse med det arbejde Vedsted have og anlæg har udført for os – anlæg af en helt ny have incl fliser. Tommy har under hele projektet været lydhør overfor løbende tilretninger, og han har overholdt de fastsatte tidsfrister og økonomiske aftaler. Vi kan give de allerbedste anbefalinger.”

Inge Hune